Onze kwaliteitsgarantie

Kwaliteit van de vertalingen - Vertaalbureau

ViaVerbia Netherlands (Optilingua International) – Professionele vertalingen

Alle interne processen bij ViaVerbia hebben een kwaliteitsgarantie. Onze vertaalbureaus stellen de vaardigheden van de professionele vertalers tot uw dienst zodat u zich kunt richten tot een internationaal publiek. Ze zijn expert in het gevraagde type vertaling of taaldienst en wenden hun knowhow aan om kwaliteit, precisie en waarheidsgetrouwheid in hun werk te garanderen.

 

Kwaliteit ten dienste van veeleisende klanten

Onze kwaliteitsgarantie voor vertalingen en taaldiensten is hoofdzakelijk gebaseerd op:

  1. de kwaliteit van de prestaties: u hebt voor het te leveren werk recht op de meest competente professional. Deze kwaliteitsgarantie is mogelijk dankzij de intern ontwikkelde Alphasearch-software en de expertise van professionals die allemaal expert zijn binnen hun vakgebied. Al onze vertalers vertalen in hun moedertaal en zijn gespecialiseerd in de gevraagde sector (medisch, wetenschappelijk, commercieel, juridisch …) of in het beoogde type service (meertalige DTP, professionele dubbing, tolken …).
  2. naleving van opgegeven termijn: u kunt een offerte aanvragen via ons onlineformulier. Afhankelijk van het samen opgestelde bestek kan ViaVerbia u binnen 24 uur een gratis offerte bezorgen. Vervolgens wordt de prestatie geleverd met inachtneming van de overeengekomen termijn.
  3. follow-up van elke klant: dossier na dossier stellen wij alles in het werk om de specifieke kenmerken van uw vakgebied, van uw vraag en van uw behoeften te kennen om zo goed mogelijk te kunnen inspelen op uw eisen.

ViaVerbia beschikt over een commerciële hotline en een dertigtal bureaus die graag al uw vragen over vertalingen en taaldiensten beantwoorden.