ViaVerbia Netherlands, een vertaalbureau voor professionals

Professionele vertalingen

3 500 ervaren vertalers en 80 vestigingen in heel Europa

Met meer dan 40 jaar ervaring in de vertaalsector en meer dan 80 vestigingen en filialen in heel Europa positioneert Optilingua International zich als een van de internationale leaders in vertalingen en taaldiensten. De groep telt verschillende vestigingen en werkt samen met meer dan 3 500 vertalers en professionals over de hele wereld. 

 

Exportgerichte bedrijfscultuur

Wat uw activiteitensector en uw behoeften inzake vertalingen of taaldiensten ook zijn, wij stellen alles in het werk om te beantwoorden aan uw verwachtingen en bieden u een kwaliteitsvolle service.

Wij zoeken een professional (vertaler, redacteur, tolk, graficus, proofreader …) om u te begeleiden bij uw project, ongeacht de bron- en doeltaal. Wij werken in meer dan een tiental verschillende talen, van de meest zeldzame gemeenschappen: Chinees, Russisch, Vietnamees, Italiaans, Koreaans, Arabisch, Duits, Turks, Perzisch, Spaans, IJsland, Pools …


Professionaliteit bij ViaVerbia

De professionaliteit van ViaVerbia Netherlands is gebaseerd op de troeven die gedurende vele jaren ervaring werden ontwikkeld zoals:

  • Een internationale cultuur en een aanwezigheid in verschillende landen
  • Het expertiseniveau van de vertalers en professionals
  • De reactiesnelheid van de groep, dankzij het uitgebreide netwerk en de specifieke interne organisatorische hulpmiddelen.
  • Het zoeken naar de beste beschikbare expert met de Alphasearch-software.
  • De snelle identificatie van de behoeften om op zeer korte termijn een oplossing te kunnen aanbieden.
  • Een intern proces met kwaliteitscertificatie: follow-up, vertaling, validering, traceerbaarheid.
  • Uitgebreide prestaties: elk type vertaling in meer dan 100 talen, voor elke activiteitensector, en uiteenlopende taaldiensten, voor al uw schriftelijk, audio- en videomateriaal.