Technische vertalingen

Technische Vertalingen Vertaalbureau Amsterdam Nederland

ViaVerbia, een van de meest toonaangevende vertaalbureaus in Europa, beschouwt specialisatie en cultuur als dé garantie voor een kwalitatieve vertaling.

 

Specialisatie is namelijk de allergrootste kwaliteit van een technische vertaler.

Zo beschikken de technische vertalers in ons netwerk over een grondige technische en praktische kennis, waardoor ze perfect thuis zijn in de desbetreffende terminologie.

Onze vertalers vertalen uitsluitend naar hun moedertaal en wonen en werken bij voorkeur in het land van hun moedertaal. Hierdoor klinkt uw vertaling heel natuurlijk en modern.

 

Computerondersteund vertalen

Voor grote en terugkerende projecten, updates van handleidingen en andere documenten werken wij met TRADOS. Zo beperken we niet alleen de kostprijs, maar garanderen tevens de uniformiteit van veel voorkomende termen en uitdrukkingen.

 

Onze specialisaties:

Heeft u een technische vertaling naar het Engels, Duits, Spaans, Pools, Russisch, Chinees of een andere taal nodig? ViaVerbia biedt u bewezen diensten van hoge kwaliteit aan in meer dan 100 talen en dialecten.

Om de kwaliteit van ons werk te beoordelen, kunt u onze professionals e-mailen op info@viaverbia.nl en vrijblijvend een gratis prijsopgave aanvragen. U zult versteld staan van de snelheid en kwaliteit van onze service! Bezoek voor meer informatie ook onze FAQ-pagina.