Tolk- en Vertaalbureau in Amsterdam

Een vertaalbureau in Amsterdam dat al uw documenten naar meer dan 100 talen omzet

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw vertaalwerk? ViaVerbia, toonaangevend in Europa, staat met zijn vertaalbureau in Nederland 5 dagen per week van 9 tot 17 uur tot uw dienst.

 

De diensten van ons vertaalbureau in Amsterdam:

 

Vertalingen

 

Aanvullende diensten

 

Snel en voordelig vertaalbureau in Amsterdam met behoud van kwaliteit.

Meer dan 100 talen en dialecten:

U kunt gratis een offerte aanvragen om uzelf te overtuigen van de kwaliteit en flexibiliteit van onze service.

Service voor de klant

E-mail: info@viaverbia.nl

Telefoon: 0800 024 98 81

Openingsuren: van maandag tot vrijdag van 9 tot 17 uur

Openingsuren van het bureau voor het publiek

Van maandag tot vrijdag van 9 tot 17 uur

Hogehilweg 16
1101 CD AMSTERDAM

Tolk- en Vertaalbureau in Amsterdam

Wetenswaardigheden over Amsterdam

Moderne levensstijl en traditionele gebouwen. Amsterdam is door deze mix niet voor niets een geliefd reisdoel. De stad, die gebouwd is op tienduizenden houten palen, nodigt uit om te ontdekken door zijn charme. Daarbij komt de vriendelijkheid en openheid van de Nederlanders wat de stad tot een optimaal doel voor een stedentrip maakt. Naast de vele historische gebouwen staat Amsterdam bovendien bekend om zijn geweldige musea, galerieën en theaters. Maar ook een gezellige rondvaart over de grachten is de moeite waard. Ten slotte is de stad optimaal te verkennen vanaf het water. Amsterdam telt 710.000 inwoners met 140 nationaliteiten waarvan 40% jonger dan 30 is. De inwoners leven voornamelijk in de buitenwijken. De historische kern is bijna volledig bestemd voor toeristen en hun verzorging.

Economie

Amsterdam is een haven- en handelsstad. De haven aan de zuidkant van het Noordzeekanaal is de afgelopen jaren uitgebreid over een oppervlakte van 2.725 ha. door de aanleg van nieuwe haveninstallaties en industriegebieden. Gemeten in omslag ligt de haven ver achter Rotterdam. De luchthaven Schiphol (10 km ten zuiden van de stad) speelt een belangrijke rol onder de Europese luchthavens. Het belangrijkste vervoersmiddel is de fiets die overal kan worden gehuurd.

Amsterdam speelt wereldwijd een belangrijke rol in de diamantindustrie die in 1586 van Antwerpen naar Amsterdam is gebracht. Twee van de bekendste diamanten zijn in Amsterdam voor het laatst geslepen (Kohinoor en Cillinan). Tegenwoordig is het toerisme een van de belangrijkste inkomstenbronnen van Amsterdam. Zowel de stedenbouwkundige elementen (grachten en bebouwing) als de uitstekende musea voor klassieke en moderne schilder- en beeldhouwkunst en het wereldberoemde concertgebouw maken Amsterdam voor toeristen heel aantrekkelijk.