Meertalige telefonische boodschappen voor internationale bedrijven

Meertalige telefonische boodschappen voor internationale bedrijven

Veel Nederlandse bedrijven handelen wereldwijd en handhaven zich succesvol op de internationale markt. Toch zijn hun telefoons natuurlijk niet dag en nacht bezet en dan geven telefonische boodschappen de beller informatie over kantoortijden of andere contactmogelijkheden. Meertalige telefonische boodschappen voor bedrijven die ook in het buitenland werkzaam zijn, behoren tot de standaard, maar veel ondernemers halen nog niet het meeste uit deze korte boodschappen. Al tegen kleine meerkosten kunnen professionele telefonische boodschappen worden opgenomen die het positieve imago van het bedrijf versterken.

 

Een sterk imago kan op band worden verduidelijkt

Een telefonische boodschap moet de beller in eerste instantie informeren dat het bedrijf momenteel niet bereikbaar is, maar als deze professioneel is gemaakt, is de korte boodschap niet alleen serieus, maar ondersteunt ook het positieve imago van een bedrijf. Zeker bij meertalige boodschappen wordt duidelijk dat de beller te maken heeft met een dienstverlener of producent die weet hoe hij zich moet bewegen op de internationale markt. De spreker moet daarbij een positieve basisuitstraling hebben en de beller charmant en competent alternatieve contactmogelijkheden of de officiële kantoortijden doorgeven. Professionele stemmen brengen de belangrijkste informatie in het Nederlands en Engels over in korte zinnen vol informatie en de bijpassende muziek onderstreept een professionele boodschap.

 

De geschikte muziek voor wachtlussen en telefonische boodschappen

Lange tijd was er vooral klassieke muziek te horen als de beller in de wacht werd gezet. Ondertussen gebruiken bedrijven steeds meer moderne, vlotte melodieën die bij het eigen imago passen of zijn aangepast aan de doelgroep. Ook bij boodschappen op de telefoonbeantwoorder kan een muzikale omlijsting bijdragen aan een positief gevoel. Als basis voor alle boodschappen geldt dat ‘less is more’. Het doelgericht gebruiken van charme, muziek en informatie leidt tot het gewenste resultaat.

Maak gebruik van onze ervaren sprekers en hun professionele stemmen en informeer uw klanten en geïnteresseerden voortaan met verfrissende boodschappen die blijven hangen. 

 

Een nieuwe opmerking toevoegen

The comment language code.
CAPTCHA