Braziliaanse markt en vertalingen van/naar Braziliaans Portugees

Braziliaanse markt en vertalingen vannaar Braziliaans Portugees

Brazilië is de op zes na grootste economie ter wereld en heeft een goede verbinding met andere Latijns-Amerikaanse landen. Met zijn 200 miljoen inwoners en een snelgroeiende middenklasse is Brazilië een interessante markt voor Europese bedrijven. Aangezien de economische vooruitzichten verbeteren zijn de bevolking en het land geneigd om meer geld te investeren.

 

Opportuniteiten

Na de verkiezing van een nieuwe regering in oktober 2018 staat Brazilië weer open voor bedrijven. Het grootste Zuid-Amerikaanse land vertegenwoordigt een uitstekende markt voor ervaren Europese exporteurs in verschillende sectoren. De Commercial Service Brazil (CS Brazil) geeft de prioriteit aan zes sectoren met een hoog exportpotentieel: energie, infrastructuur, gezondheid, defensie, luchtvaart en IT; en vier dienstensectoren: onderwijs, toerisme, franchising en fintech.

Wanneer het gaat om meer dan 88 miljoen Braziliaanse online shoppers, zijn elektronische apparaten, computers, mode en accessoires de belangrijkste aandachtsgebieden in de verkoopsector. De meeste Brazilianen houden ervan om te shoppen op marktplaatsen en websites voor groepsaankopen zoals Peixe Urbano, een website vergelijkbaar met Groupon in de Verenigde Staten. Andere populaire websites zijn MercadoLivre Brazil en Magazine Luiza.

Als u wilt exporteren naar Brazilië, zet u het best in op:

  • de ontwikkeling van relaties
  • het creëren van aanwezigheid
  • de deelname aan beurzen
  • de kennis van regelgeving en normen

 

Taalkundige ondersteuning

Natuurlijk heeft ons bureau zowel lokaal beschikbare ervaren moedertaalvertalers als andere Braziliaans-Portugese taalexperts die een breed scala aan taaldiensten aanbieden.

Nederlands ↔ Braziliaans-Portugees

Engels ↔ Braziliaans Portugees

Duits ↔ Braziliaans Portugees

Frans ↔ Braziliaans Portugees

Italiaans ↔ Braziliaans Portugees

Spaans ↔ Braziliaans Portugees

Deens ↔ Braziliaans Portugees

Andere combinaties zijn op aanvraag beschikbaar

Naast de Portugese vertalers hebben we ook Portugese taalexperts voor andere soorten taaldiensten:

We kijken er alvast naar uit om van u te horen.

De beste manier om ons te contacteren is via ons onlineformulier of per e-mail.

 

Een nieuwe opmerking toevoegen