Wat telt als het gaat om vertalingen in financiën

Wat telt als het gaat om vertalingen in financiën

Tegenwoordig spreekt het vanzelf dat bedrijven over de hele wereld met elkaar handelen en daardoor financiële transacties realiseren. Dit geldt natuurlijk ook voor Europese bedrijven, die enerzijds werken met fondsen uit andere landen en anderzijds, zelfs vanuit het buitenland, de bedrijven daar gevestigde investeringsmogelijkheden bieden in hun eigen land. Dit alles wordt gedocumenteerd en gepresenteerd. Contracten worden gesloten en documenten worden opgesteld. Alle zakenpartners moeten de bijbehorende documenten in hun taal zijn, zodat er veel technisch perfecte vertalingen nodig zijn. Hiervoor moeten deskundigen worden ingeschakeld, met name in de financiële sector.

 

Duidelijke en begrijpelijke presentatie

Het maakt niet uit uit welk land de zakenpartners komen, alle sites hebben een perfecte vertaling nodig voor een zakelijke deal. Het gaat immers vaak om grote sommen geld en grote projecten, dus er kunnen geen fouten gemaakt worden. Gekwalificeerde gespecialiseerde vertalers uit de financiële wereld zorgen voor deze veeleisende taak en zorgen voor een duidelijke en begrijpelijke presentatie van de feiten en cijfers. Daarnaast zijn vertalingen van kwartaalverslagen, jaarrekeningen en balansen vereist, uiteraard met de bijbehorende terminologie uit de financiële wereld. Want naast de linguïstische achtergrond hebben de gespecialiseerde vertalers ook een gedegen kennis van financiën, zodat ze niet alleen vertalen, maar ook precies weten waar de teksten over gaan.

 

Financiële vertalingen in meer dan 100 talen

Onze taalexperts weten hoe belangrijk deze gespecialiseerde vertalingen zijn. We hebben native vertalers in dienst die meer dan 100 talen en dialecten spreken en die ook experts zijn in financiën. Op deze manier kunnen zij alle balansen, documenten en andere documenten op een aantrekkelijke en onberispelijke manier presenteren en het positieve imago van het bedrijf onderstrepen.

De perfecte vertalingen brengen ernst over en geven alle betrokkenen het gevoel dat ze hier met experts te maken hebben. Dit wordt verzekerd door de linguïstische en technische expertise van de vertalers, die dankzij hun werk voor internationaal actieve en beursgenoteerde bedrijven uitgebreide ervaring hebben.

 

Groot netwerk van experts zorgt voor flexibiliteit

Ons vertaalbureau biedt financiële vertalingen van hoge kwaliteit. Hierdoor blijven de vertalers, die gespecialiseerd zijn in financiële teksten, altijd op de hoogte van de laatste opleidingen en zijn ze direct inzetbaar voor alle teksten uit de financiële sector. Dit geldt zowel voor jaar- en jaarverslagen als voor het delen van rapporten, risicoanalyses, investeringsfondsen of specialistische brochures. De klant heeft slechts één contactpersoon, de projectmanager, die alle taken voor zijn rekening neemt. Dankzij een groot netwerk van experts is ons vertaalbureau flexibel en beschikt het ook over speciale interne organisatietools en terminologiedatabases.

 

Een nieuwe opmerking toevoegen