De robots komen

vertalingen robotica automatisering

De branche voor robotica en automatiseringsoplossingen is booming. Duitse fabrikanten, die marktleider zijn in Europa, zetten het afgelopen jaar bijvoorbeeld 14,5 miljard euro om op dit gebied. Voor het jaar 2018 rekent de vereniging van Duitse machine- en installatiebouw (VDMA) op een omzet van 15,8 miljard euro. Hoofdreden voor de optimistische verwachtingen is de export. Rond 60 procent van de producten gaat naar het buitenland, vooral naar China. Robotica en automatisering zijn vooral gewild in de automobielbranche. Zo vereisen de componenten voor elektrische en hybride aandrijvingen, met voorop de accu's, nieuwe geautomatiseerde productie-installaties. Eveneens is de combinatie van elkaar aanvullende sterke punten van mens en machine een belangrijk onderwerp voor de toekomst.

Tot 2020 zullen er wereldwijd ongeveer 3,05 miljoen industriële robots worden gebruikt. Aldus de prognose van de wereldbranchevereniging International Federation of Robotics (IFR) in haar World Robot Report 2017. De wereldwijde wedren voor de automatisering in producerende industrieën is in volle gang. De markt groeit, in een aantal landen iets langzamer, maar daarvoor explodeert de afzet in andere staten.

We hebben technische tolken en vertalers in vele talen op gebied van robotica en automatisering beschikbaar en kijken uit naar uw aanvraag.

De meeste talen die op dit gebied worden vertaald zijn vooral Koreaans en Japans, maar ook Duits, Engels, Frans, Spaans en Chinees.

 

Een nieuwe opmerking toevoegen